Okullarda Psikolojik Danışma ve Rehberlik İş ve İşlemleri

Okullara Yeni Atanan Psikolojik Danışmanlara Özel PDR İş ve İşlemlerine dair Şereflikohisar RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Psikolojik Danışman Emrah SARAÇ kurumumuz youtube sayfasından online seminer düzenlemiştir.

06.09.2023 428

Kurum olarak düzenlediğimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılında yeni göreve başlayacak olan psikolojik danışmanlara özel senebaşı işlemleri başta olmak üzere birçok konunun ele alındığı seminer Şereflikoçhisar RAM Youtube sayfamızdan gerçekleşmiş bulunmaktadır. Psikolojik Danışman Emrah SARAÇ'ın anlatımlarıyla zenginleşen seminerde ;

*Rehberlik Odasının Düzenlenmesi

*Desimal Dosya Sistemi

*Kurul - Komisyon ve Toplantılar

*Hedef Belirleme - RİBA'lar

*E-Rehberlik Sistemi (Yıllık Plan Hazırlama, Veri Girişi ve Raporlama İşlemleri)

*Hedef Listesi, Kazanımlar ve İş Akış Çizelgesi

*Özel Eğitim ve Kaynaştırma Eğitimi Süreci

*Destek Eğitim Odası

*Sağlık Kuruluşuna Yönlendirme Süreci

*Danışmanlık Tedbiri

başlıklı konular detaylıca ele alınmıştır. Siz değerli meslektaşlarımıza faydalı olmasını temenni ediyoruz. Seminer youtube sayfamıza kaydedilmiştir. Tüm sorularınız için sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Güncel paylaşımlarımızı görmek adına aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızı takip edip abone olabilirsiniz.

Şereflikoçhisar RAM Youtube

06-09-2023